Bd. Republicii nr.150, Pitesti, Arges. Telefon / fax: 0248.221.240, Mobil: 0741.071.727

Consultatie

dh_shutterstock_63856075

Consultatia stomatologica presupune evaluarea statusului cavitatii bucale. Cu ajutorul acesteia se stabileste un diagnostic si un plan de tratament corecte. In functie de nevoie, consultatia stomatologica trebuie facuta cel putin o data la 6 luni.

Stim ca este foarte greu sa te decizi sa faci o vizita cabinetului stomatologic, mai ales daca simptomele pe care le prezinti nu sunt suficient de serioase. Cu toate acestea, cu cat amani acest moment mai mult, cu atat mai dificile vor fi problemele pe care vei fi nevoit sa le rezolvi la un moment dat.

Va intelegem angoasele, dar va vom ajuta sa le depasiti. Suntem flexibil si incercam, inca de la prima consultatie, sa va dam incredere si sa va demonstram ca nu aveti nici un motiv de teama. De fapt, la prima vizita ne vom cunoaste, vom completa fise, vom face poze si vom semna hartii. Poate ca suna ca o gluma, dar noi o facem la modul cel mai serios J

Obiectivele consultatiei stomatologice:

  • Intocmirea fisei individuale si cunoasterea de catre medicul stomatolog a istoricului medical al pacientului: boli cronice, alergii, interventii medicale, afectiuni sau predispozitii genetice, etc.
  • Evaluarea statusului dental al pacientului
  • Cunoasterea nevoilor pacientului atat pe termen scurt, cat si pe termen lung, si stabilirea preferintelor acestuia cu privire la tratament: frecventa tratamentului, intervale orare disponibile pentru prezentarea la cabinet, rezistenta la durere, etc.
  • Intocmirea si etapizarea planului de tratament si a pretului
  • Realizarea de radiografii, amprentarea arcadelor dentare si studierea optiunilor disponibile