Bd. Republicii nr.150, Pitesti, Arges. Telefon / fax: 0248.221.240, Mobil: 0741.071.727

IMPLANTOLOGIE

imagine

imagine

imagine

imagine

RM5

Implantologia dentara implica reconstructia cu substituenti naturali sau sintetici a dintilor pierduti din cauza cariilor, accidentarilor, inaintarii in varsta sau bolii parodontale. Desi sunt realizate la cele mai inalte standarde posibile, protezele dentare nu sunt un substituent pentru dintii naturali si nu sunt o solutie pe termen lung. Activitati simple ca vorbitul si mestecatul alimentelor se transforma intr-o sursa de anxietate, disconfort si chiar durere.

Daca doriti sa va recapatati tineretea dentara, implantul este solutia. Atunci cand este realizat corect, implantul dentar are o rata de succes foarte mare. Insa este important de stiut ca acest tip de tratament trebuie instituit cat mai repede fata de momentul pierderii dintilor. Odata ce dintele natural este pierdut, osul de care a fost sustinut incepe sa se resoarba. In consecinta, cu cat perioada scursa de la momentul pierderii dintelui este mai mare, cu atat oferta osoasa este mai redusa. Daca insa va aflati in situatia de a fi pierdut un dinte (sau mai multi) cu foarte mult timp in urma, folosirea grefelor osoase si a tesuturilor moi poate compensa pierderea de os.

 

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

CV7

De ce ar trebui sa alegi implantul dentar:

  • Dintii vecini nu necesita slefuire
  • Restaurarea pe baza de implant are un pronostic mai bun decat proteza fixa
  • Atunci cand iti lipsesc dinti in zonele laterale, implantul reprezinta singura alternativa la protezele mobilizabile
  • Atunci cand este inserat corect, implantul pastreaza volumul osului inconjurator
  • Coroanele pe implanturi sunt cele mai apropiate de dintii naturali, asigurand o eficienta masticatorie crescuta
  • ¬†Implantul iti reda confortul psihologic, pentru ca poti in sfarsit sa vorbesti si sa mesteci normal, iar estetica faciala nu-ti este in nici un fel modificata.

Ne mandrim cu faptul ca avem la dispozitie toata aparatura necesara implantologiei moderne, dar credem ca atuurile noastre de baza sunt pregatirea profesionala si experienta, precum si increderea in ceea ce facem.

78