Bd. Republicii nr.150, Pitesti, Arges. Telefon / fax: 0248.221.240, Mobil: 0741.071.727

Regulile casei

  • Va puteti programa in 3 moduri: telefonic, online sau direct la receptia clinicii. Programarea initiala se poate face la oricare dintre medicii nostri. In functie de rezultatele controlului de rutina, veti fi indrumat catre medicul specialist potrivit cazului dumneavoastra.
  • Pentru a putea fi consultat corespunzator, este nevoie de rezervarea unei perioade suficiente de timp. Daca aveti o situatie de urgenta, veti fi primit in cel mai scurt timp posibil.
  • Atunci cand va prezentati la programare, sunteti rugat sa completati o fisa cu informatiile dumneavoastra de contact, istoricul medical general si istoricul tratamentelor stomatologice. O rubrica importanta este cea in care sunteti rugat sa spuneti cum ati ajuns la clinica noastra. Este important pentru noi sa aflam care au fost cele mai eficiente mijloace de promovare. In plus, ne oferiti sansa de a le multumi pacientilor care ne-au recomandat.
  • In cazul in care nu va puteti prezenta la o programare, sunteti rugat sa anuntati receptia clinicii cu cel putin 24 de ore inainte. Neprezentarea la programare sau anularea acesteia in ultimul moment perturba programul nostru de lucru si pune in pericol continuarea tratamentului dumneavoastra.
  • Desi incercam sa fim punctuali si sa respectam timpul dumneavoastra, specificul tratamentului medical poate cauza decalaje in programari. Va multumim pentru intelegere.


Preturi
Responsabilitate