Bd. Republicii nr.150, Pitesti, Arges. Telefon / fax: 0248.221.240, Mobil: 0741.071.727

Specializari

ESTETICA DENTARA

Pentru ca oamenii pun accent, din ce in ce mai mult, pe aspectul exterior, rigorile estetice in domeniul cosmeticii dentare sunt in continua evolutie. Un zambet sanatos si armonios este ideal iar corectarea acestuia prin intermediul tratamentelor stomatologice specializate este posibil.

CITESTE mai mult
IMPLANTOLOGIE

Implantologia dentara implica reconstructia cu substituenti naturali sau sintetici a dintilor pierduti din cauza cariilor, accidentarilor, inaintarii in varsta sau bolii parodontale. Desi sunt realizate la cele mai inalte standarde posibile, protezele dentare nu sunt un substituent pentru dintii naturali si nu sunt o solutie pe termen lung. Activitati simple ca vorbitul si mestecatul alimentelor se transforma intr-o sursa de anxietate, disconfort si chiar durere.

CITESTE mai mult
ORTODONTIE

Totul incepe cu un zambet frumos! Si n-o spunem doar noi, pentru ca ne ocupam cu asta, ci orice doreste sa-si imbunatateasca aspectul fizic si sa-si recladeasca respectul de sine. Urmand aceeasi regula, putem spune ca orice zambet frumos incepe cu…

CITESTE mai mult
PROTETICA

FATETE DENTARE
COROANE INTEGRAL CERAMICE
SUPRAPROTEZARI TELESCOPATE

CITESTE mai mult
PARODONTOLOGIE

Boala parodontala, denumita popular parodontoza, este o afectiune cronica inflamatorie sau degenerativa cauzata de flora microbiana din cavitatea orala. Aceasta afecteaza structurile care sustin dintele pe arcada: gingia, ligamentul parodontal si osul alveolar.

CITESTE mai mult
ENDODONTIE

Endodontia este o specialitate a stomatologiei care se ocupa cu tratarea si vindecarea bolilor nervului dentar (pulpa dintelui). Scopul principal al tratamentului endodontic este pastrarea dintilor pentru o perioada cat mai lunga de timp, ca substrat anatomic pentru a o dantura sanatoasa si functionala.

CITESTE mai mult
PEDODONTIE

Eruptia dentara
Sigilarile
Fluorizarea

CITESTE mai mult