Welcome to the family

În 1990, Dr. Stuparu Marius a deschis unul dintre primele cabinete stomatologice private din Pitești și din țară. L-a botezat Dentast. În timp, nemaiputând face față de unul singur numărului tot mai mare de pacienți ce-i călcau pragul, s-a decis să-și găsească doi aliați de nădejde cu care să împartă sala de așteptare din ce în ce mai aglomerată.

Ulterior au survenit și două schimbări de locație. În martie 2008, cabinetul micuț și cochet cu care s-a lansat pe piața dinților piteșteni s-a mutat cu scaune și freză pe Bulevardul Republicii, Nr. 50, unde ne poți găsi și astăzi. Dacă tot am schimbat aerul și decorul, am zis să ne shimbăm și numele. Așa a apărut clinica Exces Image. La momentul respectiv în clinică reparau dinți 4 medici, toți membri ai familiei: Dr. Stuparu Marius (tatăl), Dr. Andra Șoicu (fiica), Dr. Sebastian Șoicu (ginerele), Dr. Deaconu Florin (acum fin). Ultimii trei s-au mutat aici de la Timișoara atunci când noua clinică și-a deschis porțile. După nici un an, a apărut în clinică și Dr. Răzvan Stuparu, fiul cel mic. Cu totul, Exces Image număra 9-10 angajați inimoși.

În 2011, nevoia unui nou nume și a unei imagini mai unitare s-a făcut din nou simțită. Așa s-a născut brandul Dental House, o clinică din familie, pentru familii. Am reamenajat spațiul conform filosofiei noastre și azi putem spune că dacă vii să te așezi pe scaunul de dentist, te vei simți la fel de confortabil ca pe fotoliul din propria sufragerie. Mă rog, pe acolo.

De-a lungul timpului, ne-am bucurat de un trend ascendent din toate punctele de vedere: pacienții noștri s-au înmulțit, dotările noastre au ținut pasul, iar pregătirea medicilor depășește în continuare chiar și cele mai optimiste așteptări. Suntem o familie mare și prietenoasă, care se întâmplă să aibă un țel comun: grija impecabilă pentru dinți și pentru posesorii acestora. Calcă-ne pragul și permite-ne să te convingem. Am menționat că n-o să doară deloc?